NIEUWS

Peter in BNNVARA serie 'Verkracht of niet'

In 'Verkracht of niet' staat de vraag centraal of er sprake is van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Geraldine Kemper en Tim Hofman kijken in elke aflevering met een panel van veertien jongeren naar op waarheid geïnspireerd drama.

Wanneer is seksueel gedrag acceptabel en waar ligt de grens? Wilden ze dit allebei wel of werd een van beiden onder druk gezet? Heeft er iemand spijt en wat betekent dat dan? Deze vragen staan centraal in de discussie tussen 7 meisjes en 7 jongens in een villa in Baarn. In de villa krijgen de panels bezoek van een advocaat, een officier van justitie van het Openbaar Ministerie, de oprichtster van Centrum Seksueel Geweld en enkele ervaringsdeskundigen die vanuit hun vakgebied en achtergrond hun visie op de getoonde verhalen geven en hun ervaringen delen. 

Peter is te zien in aflevering 2 'De stagiair'. In deze aflevering wordt een mannelijke stagiair door zijn bazin niet alleen begeleid maar ook verleid op de vrijdagmiddagborrel. Wordt hij seksueel geïntimideerd of vindt hij die aandacht eigenlijk wel lekker? Peter speelt in deze aflevering de de rol van Pim.

Aflevering 2 van Verkracht of niet' is te zien op dinsdag 14 november om 20.25 uur op NPO 3 bij BNNVARA.

Peter interview RTV Oost